Ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Andres Suti ja teda saatva äridelegatsiooni visiit ja osalemine Asia Tech x Singapore konverentsil, 31.05 – 03.06.2022

Singapur

31.05.2022 - 03.06.2022


Visiidi tüüp Muu, Visiit

Sektor IT, Startup

31.05 - 03.06.2022 toimub Singapuris konverents Asia Tech x Singapore 2022

Konverentsil osalema on kutsutud kõik Kagu-Aasia turust huvitatud tehnoloogiaalased ettevõtted, sh iduettevõtted. Osalemiseks on kolm erinevat paketti, millest esimene tasuta.

AT x SG Expo programm ning ettevõtete sihtgrupp on väga lai ning kõigile kaasa tulevatele ettevõtetele leidub väljund – alates kontaktide loomisest regiooni ettevõtete ja investoritega kuni tutvumiseni Singapuri ametkondade esindajatega. 

Ettevõtjatele suunatud osa saab laialt jagada järgmistesse valdkondadesse: tehisintelligents, elektroonika, küberturvalisus, digitaliseerimine, IoT, meedia ja meelelahutus.

Lisaks on oluline, et toimub ka iduettevõtetele suunatud programm, kuhu on oodatud kõik tech startupid. Programm pakub võimalusi alates pitch'idest kuni VCdega tutvumiseni.

Saatkonna ja EASi - KredExi ühendasutuse koostööna saame aidata firmadel nii B2B kui B2G kohtumiste korraldamisel.    

 

Korraldab
Kristel Alver, EAS Singapur
Korraldaja email
Osalemine

Konverentsil osalemisega seotud kulud (lennukipiletid, majutus, reisikindlustus ja vajadusel konverentsi pilet), tuleb igal osalejal endal kanda.

Soovitusi majutuse ja lennuplaani osas saame jagada töö käigus. 

Info COVID19 reeglite kohta Singapuris