E-tervise ettevõtete visiit Suurbritanniasse, 20.-22.11.2023

United Kingdom

20.11.2023 - 22.11.2023


Visit type Visiit

Delegation Jah

Sector Health-tech

Kutsume e-tervise valdkonna ettevõtteid osalema Suurbritannia visiidil Manchesteri ja Londonisse 20.-22.novembril. Osalema on oodatud Eesti ettevõtted, kes on Suurbritannias juba tegutsemisega alustanud või kes on teinud kindla tegevuskavaga otsuse sellele turule tulla ja/või otsivad siit turult ka rahastust.

Visiidi eesmärk on Manchesteri tervise- ja innovatsiooni ning kliiniliste uuringute võimalustega tutvumine ning Londonis investoritega kohtumine.

Programm sisaldab kahte päeva Manchesteris, kus toimub võrgustumine ettevõtete soovidele vastavalt valitud kontaktidega ning tutvumine Suurbritannia suurima NHS Trusti Manchesteri Ülikooli NHS haiglate kompleksi (siia kuulub 10 haiglat, Manchesteri linnakus on koos 5 haiglat) linnakuga. Visiidi ajal toimub Manchesteris kliiniliste uuringute konverents, kuhu ettevõtted on oodatud osalema. Manchesteris on visiidi korraldusel koostööpartneriteks MIDAS, Manchesteri Ülikooli NHS Trust ja  Bruntwood Sci-Tech, kes on abiks ettevõtetele soovitud kontaktide leidmisel. Kolmandal programmi päeval jätkub visiit  Londonis, kus saatkond võõrustab vastuvõttu tervise valdkonna investoritega.

Iga ettevõtte kohta ootame kuni kahte osalejat.

Organizes
Krista Mihkelsaar, EASi ja KredExi ühendasutus
Participation

Delegatsioonis osalemise kulud (majutused, lennukipiletid ja reisikindlustus) tuleb igal osalejal ise tasuda. Lennuplaani ja majutuse info edastame esimesel võimalusel, peale visiidile registreerumise lõppu. 

Visiidile registreerumise tähtaeg on 14.09.2023.

The deadline for registration is September 14th. The company shall cover flight tickets and accommodation.